Recruitment, detachering, werving en selectie via CreditManagement Nederland in Haren 

Contact

Inhuren van professionals

CM-Nederland opereert vanuit uw organisatie en optimaliseert de communicatie binnen de driehoek: administratie-, verkoopafdeling en de klant. Vaak ligt het probleem van uitstaande betalingen niet enkel en alleen bij de debiteur maar zijn er binnen de organisatie ook verbeterpunten.


Een creditmanager van CM-Nederland fungeert in uw organisatie als een spin in het web en is de schakel tussen de administratieafdeling, verkoopafdeling en de klant. Door de synergie tussen interne en externe communicatie maximaal te benutten wordt ook de aftersales geoptimaliseerd. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid.

 

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer middels inhuren is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid voor goed creditmanagement. De professionals van CM-Nederland kunnen bij u in het bedrijf het creditmanagement uitvoeren. Zij maken daarbij gebruik van uw systemen. Het grote voordeel hierbij is dat alle informatie direct voor handen is en de communicatielijnen kort blijven. Indien u het creditmanagement overlaat aan de creditmanagers van CM-Nederland, verminderen uw kosten aantoonbaar, hetgeen uw liquiditeit vergroot. Uw organisatie houdt meer tijd over voor haar corebusiness, waardoor de kwaliteit van uw dienstverlening verbetert.

Detachering

Coming soon

Werving en selectie

Coming soon

Bel CreditManagement Nederland

Wilt u een professionele creditmanager van CM-Nederland inhuren voor uw organisatie? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op