Over uw creditmanagementbedrijf CreditManagement Nederland uit Haren

Contact

Over ons

CreditManagement Nederland is sinds 2010 actief en gespecialiseerd in het beheer van de financiële relatie tussen opdrachtgevers en hun klanten waarbij de facturatie plaatsvindt middels prolongatie of maandfacturatie voor de langere termijn.

Onze manier van werken is gericht op het innen van uw openstaande posten met behoud van uw relatie. Wij maken van uw debiteurenbeheer goed relatiebeheer. CM-Nederland onderhoudt goed en professioneel contact met uw debiteuren, minimaliseert uw uitstaande vorderingen en verbetert uw liquiditeitspositie door een korte betaaltermijn.

CM-Nederland opereert vanuit uw organisatie als een spin in het web en is de schakel tussen de administratieafdeling, verkoopafdeling en de klant. Vaak ligt het probleem van uitstaande maandelijkse betalingen niet enkel en alleen bij de debiteur maar zijn er binnen de organisatie ook verbeterpunten. Wij optimaliseren de communicatie binnen deze driehoek: administratie- verkoopafdeling en de klant. Door de synergie tussen interne en externe communicatie maximaal te benutten wordt ook de after sales geoptimaliseerd. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid.

 

Missie statement

Op een daadkrachtige en klantvriendelijke wijze zorgt CreditManagement Nederland ervoor dat uw klanten hun facturen betalen. U geniet direct van de voordelen van onze doeltreffende aanpak, met klantbehoud en mooie resultaten als onze missie.

Opdrachtgevers

Vacatures

CreditManagement Nederland is altijd op zoek naar enthousiaste, commerciële, klantgerichte, besluitvaardige nieuwe medewerkers die de organisatie kunnen versterken.

Bekijk onze vacatures via de onderstaande knop.

Vacatures